Llei de protecció de dades

Clàusula de sol·licitud de dades personals

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és, Comissió de la Cavalcada de Reis de Molins de Rei (NIF V60685484), amb seu a Molins de Rei, Barcelona i correu electrònic info@cavalcadamolinsderei.cat

En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat.

La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats dels acceptants.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Tens dret a obtenir confirmació sobre si Comissió de la Cavalcada de Reis de Molins de Rei estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

 

Política de privacitat de l’Associació Comissió de la Cavalcada de Reis de Molins de Rei:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Persona responsable

Comissió de la Cavalcada de Reis de Molins de Rei

Finalitat

Resposta a la sol·licitud demanada (Actualment carta online e inscripcions a patges) Anualment

Legitimació

Consentiment de l’interessat

Persones

No es cediran dades a tercers

destinatàries

Drets

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat: 

Política de privacitat

Procedència

De la persona interessada