Inscripcions
linia-base

INSCRIPCIONS ONLINE CAVALCADA 2020

Es podran fer les inscripcions virtuals del 18 al 29 de novembre a través del web www.cavalcadamolinsderei.cat/ i mitjançant el formulari INSCRIPCIONS, en el qual s’haurà d’indicar “Patges petits” o “Patges grans”.

Del 1 al 9 de desembre es publicarà al web www.cavalcadamolinsderei.cat la llista d’admesos i exclosos amb la numeració assignada segons l’ordre d’inscripcions. També la podreu consultar al local de Reis, a Ca n’Ametller, i a la Federació Obrera.

El 9 de desembre, a les 19.30 hores, es farà un sorteig públic a la Federació Obrera i la presentació de la llista confeccionada segons l’ordre d’inscripcions. La publicació dels resultats del sorteig es podrà consultar tant al web com al local de Reis, a Ca n’Ametller, i a la Federació Obrera.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS (CANVI D’UBICACIÓ)

Es faran el 14 de desembre, a les 16 hores, a la Federació Obrera.

Caldrà que els seleccionats del sorteig es presentin per ordre segons la llista d’admesos. En el cas que a les 16 hores algun número seleccionat per ordre de sorteig no estigui present, un cop arribi caldrà que se situï al final de la cua i, per tant, perdrà el dret de poder escollir plaça.

Si alguna de les persones inscrites no es presenta entre les 16 i les 20 hores, la seva plaça quedarà anul·lada i donarem pas a qui hi hagi a la llista de reserva, també seguint l’ordre d’inscripcions ja elaborat.

En cas de ser escollit en el sorteig, haureu d’omplir el full d’inscripció que trobareu aquí a sota i entregar-nos-el en paper físic el dia 14 de Desembre a les inscripcions presencials.

A continuació teniu el llistat d’inscrits a la Cavalcada de Reis 2018, tant per a Patges Petits (8-9 anys) com per a Patges Grans (10-16). Recordeu que el sorteig serà públic el dia 9 de Desembre de 2019 a les 19:30 a la Federació Obrera.

A continuació teniu el llistat d’escollits a la Cavalcada de Reis 2018, tant per a Patges Petits (9 anys) com per a Patges Grans (10-16). Recordeu que la inscripció definitiva és el dia 14 de Desembre a les 16:00 hores, a la Federació Obrera

Inscripció Online
linia-base

Instruccions importants a recordar per omplir correctament el formulari:

  • Abans de tot cal llegir-se el document Bases d’inscripció i tenir clar el seu contingut.
  • Els infants i joves que vulguin sortir junts, cal que facin el formulari al mateix temps, ja que es seguirà l’ordre d’inscripció el dia del sorteig.
  • Recordar que els infants que vulguin inscriure’s com a Patges Petits han de tenir complerts els 9 anys el dia 5 de Gener de l’any en curs.
  • En cas de voler inscriure a dos o més infants cal usar una adreça electrònica diferent per a cadascun.
  • Assegureu-vos de rebre una confirmació a l’adreça electrònica
  • En cas d’inscriure germans, cal fer-ho introduint primer les dades del Germà Gran.
  • En cas d’inscriure’s a partir del 30 de Novembre, no formareu part del Sorteig, s’anirà directament a la llista de reserva.