La Fàbrica dels Somnis linia-base

Benvinguts i benvingudes a la Fàbrica dels Somnis dels Reis Mags de l’Orient, on els vostres somnis es podrien fer realitat! La Fàbrica dels Somnis us endinsarà en un món màgic. Allà podreu donar la carta als carters reials i seguir el procés de comanda, fabricació i entrega dels desitjos que hagueu demanat. També coneixereu l’encarregada de tota la fàbrica, la Fada dels Somnis, que vigilarà que tot funcioni correctament. Aneu passant per les diferents sales i visiteu la màgica Fàbrica del Somnis de la Comissió de la Cavalcada de Reis.

La Fada linia-base

La Fada dels Somnis és l’encarregada de la fàbrica on es construeixen i es preparen les joguines per als infants de Molins de Rei.  És una fada molt simpàtica i riallera, amb moltes ganes de veure com es porten els infants del poble, a la vegada que supervisa, juntament amb els seus ajudants, que cap infant es quedi sense regal. La llegenda diu que de la rialla d’un nadó en va néixer la fada; els Reis n’estaven convençuts: ella n’era l’escollida. El patge Amelí, de seguida que va saber que havia nascut, va anar a buscar la fada i li encarregà la Fàbrica dels Somnis. Tots dos van acordar que la fada s’encarregaria de complir tots els somnis i desitjos dels nens i nenes de Molins de Rei. Tota contenta, va acceptar el pacte encantada, ja que el seu delit és fer somriure a tothom. Si voleu conèixer la fada, la trobareu a la Fàbrica dels Somnis, els dies propers a Nadal, i us guiarà perquè vegeu tot el procés que farà que els vostres desitjos i regals es facin realitat.

Sala del correu reial linia-base

Sou a la sala central de la fàbrica. En aquest espai hi ha els carters reials, que us ajudaran a fer arribar la vostra carta als Reis Mags de l’Orient. Cal que sigueu sincers i escrigueu una carta demanant el que us faci il·lusió (joguines o el que sigui), però també estaria bé que penséssiu desitjos tant per a vosaltres com per als  vostres familiars, amics i altres infants del món. Aquesta carta serà registrada i us donaran un certificat i un segell màgic que només podreu veure al final. La Fada dels Somnis us guiarà perquè visiteu la resta d’espais, en cadascun dels quals s’explica el procés que segueix la vostra carta fins que us arriba a casa convertida en regals.

Sala de control linia-base

Aquesta sala controla les cartes que arriben des de la zona de recepció. Les cartes són llegides i computades a l’ordinador central. Aquestes cartes es registren i s’envien en forma de comanda a la fàbrica central, on es construeixen les joguines que heu demanat. Heu de pensar que arriben milers de cartes i segurament no podreu veure la vostra, perquè en tenim moltes per registrar. El que sí que veureu és com es fa tot el procés i podreu preguntar als carters reials si han rebut la vostra carta… No se sap mai!

Sala de producció linia-base

Les comandes que arriben de la Sala de Control són tramitades per sectors: joguines, desitjos, il·lusions, fantasies… El nostre encarregat de la supervisió de la màquina revisa que tot sigui correcte i posa els elements màgics a la màquina perquè produeixi el que li demanem. Aquesta sala sempre fa molt de soroll. Els nostres ajudants no paren mai de fabricar joguines i desitjos, que han de ser empaquetats i embolicats perquè, quan arribin a casa, estiguin en perfectes condicions. Aquesta màquina pot construir qualsevol desig, però necessita el suport dels nostres ajudants i molta màgia per fer realitat tot el que demaneu.

Sala dels somnis linia-base

Aquesta sala representa la vostra habitació el mateix dia 5 de gener, quan aneu a dormir amb les imatges del que acabeu de veure i els nervis d’haver d’esperar l’endemà per poder-vos aixecar corrents del llit i veure què us han portat els Reis Mags de l’Orient. A la nit màgica de Reis, els vostres somnis es poden fer realitat si creieu que aquests somnis són molt més que un regal embolicat.

Sala audiovisual linia-base

A la Sala Audiovisual hi ha la projecció d’un vídeo que explica com s’organitza una Cavalcada de Reis mentre es fa un repàs dels més de 40 anys d’història.