La Cavalcada linia-base

La Cavalcada Mags d’Orient de Molins de Rei comença a realitzar-se per la Comissió de la Cavalcada de Rejs l’any 1979. A dia d’avui seguim fent realitat aquest projecte amb la mateixa il·lusió i màgia de sempre.

Xifres linia-base

La Cavalcada en xifres: 7 Carrosses 165 patges 35 banderistes, escoltes i estendards 180 ballarins 6 percussions 1,2 tones de caramels 3 km de recorregut 1.500 m d’espectacle 46 persones Servei d’Ordre En resum, més de 380 persones conformen una Cavalcada moderna i actual, que porten els Reis Mags a Molins de Rei.

Les Carrosses linia-base

La Cavalcada consta de 7 carrosses:

Patge Amelí
Melcior
Gaspar
Baltasar
Fada dels Somnis
Joguines
Carbó

Tot i que des de l’any 2017, les carrosses dels Mags alternen l’ordre, així aconseguim que cada any liderí la comitiva un Rei diferent.

El Recorregut 2020
linia-base

El Recorregut ens porta per diferents carrers emblemàtics del poble: Arribada per la carretera de Vallvidrera, carrer Jacint Verdaguer, passeig del Terraplè, carrer Verge del Pilar, parc Pont de la Cadena, carrer Raseta, Carrer del Canal de la Infanta (parada tècnica), passeig Pi i Margall, plaça de la Creu, carrer Major i carrer Pare Manyanet. Finalitzant a la Plaça de l’Església Podeu veure el recorregut al següent enllaç: https://goo.gl/maps/Tggvuo5pcFhfX85WA

Cronología linia-base

18h – Sortida de l’Avinguda Collserola 18:30h aprox – Encreuament Carrer Verdaguer amb Passeig Terraple 19:15h aprox – Parada tècnica a l’encreuament entre Carrer del Canal de la Infanta amb Carrer Pi i Maragall 20h aprox – Arribada de la comitiva a l’Església 20:30h aprox – Rebuda dels Mags d’Orient i Espectacle 21h aprox – Recollida de Cartes

Espectacle final i entrega de cartes linia-base

En acabar, es farà una gran rebuda a la plaça de l’Església acompanyats per tota la seva comitiva i el Pessebre Vivent que organitza l’esplai MIB, on fan entrega de les ofrenes. Tot seguit, les màximes autoritats de Molins de Rei faran entrega de la clau per a puguin entregar tots els regals als infants de Molins de Rei. Finalment, recolliran les cartes i els xumets dels infants que ho desitgin a canvi d’un obsequi per part dels Reis Mags d’Orient. Recordeu deixar un got de llet i galetes pels nostres patges que la nit és molt llarga!

La Seguretat a La Cavalcada linia-base