L’Arribada del patge amelí
linia-base

L’arribada de l’Ambaixador dels Reis Mags d’Orient, el Patge Amelí és anualment el dia 27 de desembre a les 17:30 hores.

El Recorregut de l’arribada
linia-base

El Recorregut ens porta per diferents carrers del poble, anunciant a la població la seva arribada i portant-los a l’inauguració de la Fàbrica dels Somnis:

Arribada per la carretera de Vallvidrera, carrer Jacint Verdaguer, plaça Catalunya, carrer Molí, passeig del Terraplè, carrer Verge del Pilar, passeig Pi i Margall, plaça de la Creu, carrer Major i plaça Catalunya.

Podeu veure el recorregut al següent enllaç: https://goo.gl/maps/Tggvuo5pcFhfX85WA

Cronología Aproximada
linia-base

17:30h – Sortida de l’Avinguda Collserola
18:00h aprox – Encreuament Carrer Molí amb Passeig Terraple
18:45h aprox – Passeig Pi i Maragall
19:30h aprox – Arribada a Plaça Catalunya
19:40h aprox – Rebuda institucional
20h aprox – Inauguració de la Fàbrica dels Somnis

Espectacle d’inauguració de la Fàbrica dels Somnis
linia-base

En acabar, i desprès d’un any sense una càlida rebuda del Patge Amelí i de la Fada dels Somnis a la Fàbrica, creiem que cal fer un gran espectacle que ens endinsi en la màgia! Per això el dia 27 de desembre, quan el Patge Amelí arribi a la Fàbrica dels Somnis es farà una gran obertura acompanyada de diferents elements i personatges, no us la perdeu!

Visionat en directe de l’Arribada i l’Espectacle
linia-base

Aquest any com a novetat, podreu veure tant a la Plaça Catalunya en una pantalla gegant, com en directe per Youtube, instagram i per MolinsTV. Per nosaltres es molt important arribar als molinencs i molinenques, sigui quina sigui la vostra situació! Gaudiu molt de l’espectacle!

La Seguretat
linia-base

L’organització us demana que en motiu de la pandemia per la Covid-19, no feu aglomeracions, hi ha molt espai per ocupar i poder veure el Patge Amelí. També recordeu que cal mantenir la distància de seguretat tant amb l’organització com amb l’espectacle. Moltes gràcies per col·laborar sempre!