Inscripcions
linia-base

INSCRIPCIONS ONLINE CAVALCADA 2019

Es podran fer les inscripcions virtuals del 19 al 30 de novembre a través del web www.cavalcadamolinsderei.cat/ i mitjançant el formulari INSCRIPCIONS, en el qual s’haurà d’indicar “Patges petits” o “Patges grans”.

Del 2 al 10 de desembre es publicarà al web www.cavalcadamolinsderei.cat la llista d’admesos i exclosos amb la numeració assignada segons l’ordre d’inscripcions. També la podreu consultar al local de Reis, a Ca n’Ametller, i a la Federació Obrera.

El 10 de desembre, a les 19.30 hores, es farà un sorteig públic a la Federació Obrera i la presentació de la llista confeccionada segons l’ordre d’inscripcions. La publicació dels resultats del sorteig es podrà consultar tant al web com al local de Reis, a Ca n’Ametller, i a la Federació Obrera.

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

Es faran el 15 de desembre, a les 16 hores, al local de Reis del pati de Ca n’Ametller (en cas de pluja, a la Federació Obrera).

Caldrà que els seleccionats del sorteig es presentin per ordre segons la llista d’admesos. En el cas que a les 16 hores algun número seleccionat per ordre de sorteig no estigui present, un cop arribi caldrà que se situï al final de la cua i, per tant, perdrà el dret de poder escollir plaça.

Si alguna de les persones inscrites no es presenta entre les 16 i les 20 hores, la seva plaça quedarà anul·lada i donarem pas a qui hi hagi a la llista de reserva, també seguint l’ordre d’inscripcions ja elaborat.

En cas de ser escollit en el sorteig, haureu d’omplir el full d’inscripció que trobareu aquí a sota i entregar-nos-el en paper físic el dia 15 de desembre a les inscripcions presencials.

Inscripció Online
linia-base

El formulari s’obrirà el dia __ de Novembre de 2019

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.